Fitnesscentrum

Fitnesscentum

Ons fitnesscentrum richt zich op het persoonlijk begeleiden van nieuwe en bestaande leden. We combineren professionele begeleiding met medische bijstand, we garanderen iedereen, inbegrepen in het abonnement een gedegen introductie in onze fitness.

Specifieke buik- en rugspieroefeningen om rugklachten te voorkomen of te verhelpen, zitten eveneens in dit basisprogramma verwerkt.

Jouw progamma wordt dan gedurende een 3-tal weken, samen overlopen. De oefeningen worden aangeleerd en/of gecorrigeerd daar waar nodig is. Afhankelijk van je programma, je oefeningen en je doelstellingen passen we je schema met intervallen van 6 à 8 weken aan, indien jij dit uiteraard wenst . Zo niet ben je vrij om te fitnessen en je programma zelf vorm te geven. Onze traininsschema's zijn geïndividualiseerd, dus steeds opgesteld voor één specifieke klant. De samenstelling en inhoud van je programma, het niveau, de intensiteit, het type oefeningen, de duur, de frequentie, ... wordt steeds individueel bepaald, in functie van fitheid, mogelijkheden en wensen van de klant.Indien je een grondige herziening van je programma wenst, maak je best een afspraak. Wij reserveren dan de nodige tijd om jou bij te staan. Heb je in de tussentijd vragen of zijn er onduidelijkheden, dan staan we steeds klaar om je te helpen.


Vaak komen mensen bij ons met specifieke problemen zoals lage rugpijn, spanning in nek en schouderregio, heup-, knie- of enkelproblemen,... Ook hen helpen we met de nodige deskundigheid op weg. Hierin is het ondersteunende advies van kinesisten in ons centrum een grote meerwaarde.


Bel hiervoor naar tel. 016/57.08.94


Aarschots actief bewegingscentrum


Alle rechten voorbehouden.