Wat doen we?

Kinesitherapie

Algemene en sportkinesitherapie

Met manuele technieken, persoonlijke oefentherapie en een fitnessprogramma worden je klachten behandeld. Met als specialisaties dry needling, taping en Indiba Activ Therapy.

Manuele therapie

De nadruk ligt op behandelen met ‘hands-on’ technieken. Er wordt gebruik gemaakt van mobilisaties, manipulaties en triggerpunt therapie.

Cardio- en respiratoire revalidatie

Het doel is om uw kracht en conditie op te bouwen door middel van ademhalingstherapie, een persoonlijk oefenschema en een fitnessprogramma.

Neuromotorische revalidatie

Revalidatie op maat bij personen met een centrale of perifere neurologische aandoening (CVA, Ziekte van Parkinson, MS, ALS,…).

Relaxatie therapie

Bewuste of onbewuste stress kunnen een invloed hebben op onze mentale en fysieke gezondheid. We gaan samen op zoek naar een manier waarop jij ontspanning kan vinden.

Perinatale en bekkenbodem therapie

Deze therapie is gericht op klachten aan de bekkenbodem en begeleiding tijdens en na de zwangerschap.

Fitness

Revalideer tijdens je behandeling

Als aanvulling op je kinesitherapeutische behandeling kan de fitness gebruikt worden om je oefenprogramma te optimaliseren, verder uit te bouwen en zo je doelen te behalen.

Blijf de fitness gebruiken na je behandeling

Ook na je behandeling kan je de fitness blijven gebruiken om je conditie en kracht te onderhouden. Zo kan je in een vertrouwde omgeving met de juiste begeleiding verder werken aan wat je hebt opgebouwd.

Een enthousiast team dat focust op kwaliteit

Wij zijn een dynamische groepspraktijk. Alle therapeuten beschikken over één of meerdere master diploma’s en scholen zich regelmatig bij. Daarnaast werken wij samen met verschillende universiteiten en hogescholen.

Hoe contacteer je ons?

Afspraak maken kan telefonisch of per e-mail.
Afspraken kunnen doorgaan in de praktijk of aan huis.

Bel ons op 016 57 08 94.