Stagiaires

Doorheen het jaar zal je regelmatig nieuwe gezichten zien. Wij verwelkomen stagiaires van verschillende scholen en studierichtingen en bieden hun zo veel mogelijk kansen om te leren.

Jarne Andries

Dit jaar bijt Jarne de spits af. Hij zit in het zevende jaar business support in Sancta Maria Aarschot. Gedurende het hele jaar zal hij jou verder helpen met vragen en het maken van afspraken. Wanneer Jarne niet aan onze bureau zit, kan je hem terugvinden in de fitness.

Véronique Van Mechelen

Véronique zit in haar laatste jaar kinesitherapie en revalidatiewetenschappen en volgt de afstudeerrichting manuele therapie aan de universiteit van Hasselt. Zij loopt bij ons haar 8 laatste weken stage en zal dan zelfstandig kunnen starten! Naast stage, haar thesis en de laatste loodjes gaat zij af en toe ontspannen op het volleybalveld.  

Silke Snoecx

Silke studeert aan de KULeuven en zit in haar laatste jaar kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. Als afstudeerrichting koos zij voor manuele therapie. Zij loopt hier gedurende 4 weken stage en zal nadien in het werkveld terechtkomen. In haar vrije tijd gaat Silke graag de natuur in voor een wandeling of een fietstocht.